Zomerfeest 2017 – 13 Mei – Verdronken Land van Saeftinghe – Schrijf in vóór 22 april !!!


We gaan wandelen in het Verdronken Land van Saeftinghe (www.saeftinghe.eu) : een prachtig natuurgebied met een heel aparte geschiedenis. We starten met een broodje en koffiekoek om 9 hr op de parking van het bezoekerscentrum. Om 10 hr stipt starten we met de wandeling en na ca 3 à 4 uur versterken we de inwendige mens met een fantastische BBQ in het Café Verdronken Land (www.verdronkenland.nl). Omdat de wandeling toch wel wat van de fysiek van de deelnemers eist is de minimum leeftijd vastgesteld op 10 jaar. Natuurlijk zijn onze spruiten achteraf welkom op de bbq!

Schrijf hier in! —-> De inschrijvingen zijn gesloten!

Opgelet ! De inschrijvingen sluiten op 22 April omdat de groepgrootte 3 weken op voorhand aan de organisatie van de wandeling moet doorgegeven worden!

Hieronder vind je wat info betreffende de wandeling:

·         Gezien de aard van het terrein en de zwaarte van de tocht mogen geen kinderen onder de tien jaar, zwangere vrouwen, hartpatiënten  en mensen met andere fysieke beperkingen aan de tocht deelnemen.

·         Als kleding wordt aangeraden: kleren die vuil mogen worden en goed passende kniehoge laarzen. De gids kan beslissen of bepaald schoeisel voldoet en een deelnemer weigeren indien dit niet het geval is.  Neem ook droge kleding mee voor na de tocht. Er  is een beperkte omkleedgelegenheid.

·         Het is raadzaam eten en drinken mee te nemen. Het nuttigen van alcohol tijdens of voorafgaand aan de tocht is niet toegestaan.

·         De duur van de tocht bedraagt, i.o.m. de gids, gemiddeld 3 tot 4 uur (in de winterperiode 3 uur). Wanneer u te laat aankomt is het mogelijk dat de tocht korter is i.v.m. opkomend water. Bij dreigende weersomstandigheden kan de gids bij vertrek beslissen of de tocht wel of niet doorgaat.

·         Honden worden niet toegelaten.

·         Een wandelstok is aan te bevelen. Deze zijn ook te huur in het bezoekerscentrum.